szon-sportoldal

2008.07.06. 18:45

Jól nyomták a gázt a nyíregyházi ralisok

<p>Trencsényiék az ötödik, Rabócsiék a hatodik helyen zártak az N-csoportban, míg Hibjánék a dobogó harmadik fokára állhattak az N 4 géposztályban a tizenkét gyorsaságiból álló a BF Goodrich Veszprém Rallye viadalán.</p>

Vasárnap véget ért a rali ob negyedik futama, a BF Goodrich Veszprém Rallye. A murvás, technikát és pilótát alaposan próbára tévő pályán abszolútban végül Spitzmüller (Mitshubishi Lancer WRC) diadalmaskodott. Az N-csoportban a Trencsényi testvérpár (Tre-Car Motorsport SE, Mitsubishi Lancer Evo IX.) végül az ötödik (abszolútban a 16.) az ifj. Rabócsi Tibor, Somogyi Pál alkotta duó mögöttük, a hatodik (abszolútban a 17.) helyen végzett. Az N4-es csoportban a Hibján József, Szurovcsák János páros (Ford Fiesta ST) bravúros teljesítménnyel a dobogó harmadik fokára állhattak (abszolútban a 37. helyen zártak a célba érkezett 53 párosból).

Remélhetőleg vasárnap is jól megy majd a mieinknek, hiszen igazából mindkét páros dobogón szeretne zárni. Amennyiben a technika ördöge nem szól közben, van is rá esélyük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!