szon-sportoldal

2008.11.10. 14:54

A kispadok döntöttek szombaton este

<p>Ilyen nincs, és mégis van! A Szparival harmadszor is megtörtént az, hogy idegenbeli győzelmet hazai döntetlen követte.</p>

Szombaton este az őszi szezon utolsó hazai találkozóján a Fehérvár volt az ellenfél és bár vezetett a Szpari, a végén iksz lett az eredmény.

– Miért nem sikerült nyernünk? Egyrészt azért, mert a Fehérvár jó csapat. Másrészt az első félidőben kialakított fölényünket nem sikerült átmenteni a szünet utánra. Az első játékrészben még egy gól kellett volna, amire meg is volt az esélyünk, hiszen Sztojkovnak volt egy nagy helyzete, Zabost pedig szabálytalanul szerelték a tizenhatoson belül, ám a játékvezető nem ítélte meg a nyilvánvaló büntetőt. Persze nem akarok erre hagyatkozni visszatekintésben, mert a második játékrészben középpályán fölénk kerekedett a fehérvári együttes. Sajnos nem tudtunk megfelelően frissíteni, most a kispadok közötti különbségdöntőnek bizonyult -vélekedett Révész Attila, a Spartacus klubmenedzsere.

Az együttes a héten kétszer is vizitál a Vasasnál, szerdán Ligakupa találkozón, szombaton pedig szezonzáró bajnokin.

Zabos Attila számára véget ért a szezon. A Szpari középpályása szombaton megsérült, le is kellett cserélni. A diagnózis lábujjtörés. A sérült testrészt rögzítették, de a csupaszív játékos már edzeni sem tud az idén.

Kapcsolódó cikkek:

- Mán László -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!