szon-sportoldal

2008.11.24. 15:00

Újabb meccs a Közép-európai Ligában

<p>Nyíregyháza - Az aktuális szlovák bajnok, a jelenlegi sorozat második helyezettje, az AB Cosmetics Pezinok látogat szerdán Nyíregyházára.</p>

A férfi kosárlabdázók Közép-európai Ligájában (CEBL) esedékes mérkőzést szokás szerint 18 órakor kezdik a bujtosi csarnokban.

Az NYKK a hétvégén nem játszott bajnokit (a bajnok Falco elleni összecsapást február 7-re halasztották), ezt kihasználva a neves erőnléti szakember, a vajdasági Kamaszi Ferenc vezetésével végeztek kemény munkát a játékosok. Ezalatt a szlovákok rangadót vívtak a Léva ellen, melyet 86–72-re elvesztett a Pezinok, így mérlege 10 győzelemre és 4 vereségre módosult.

A CEBL-ben nem áll ilyen jól Milan Cernicky együttese, tekintve, hogy két hazai pályán elszenvedett vereség áll a neve mellett. A Marso-Vagép NYKK is nyert a Pozsony melletti kisvárosban, mégpedig október 13-án, 78–68-ra. Meglehet szerdán újabb új játékos mutatkozik be az NYKK-ban.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!