szon-sportoldal

2008.11.03. 11:53

Megütötték és megrúgták az asszisztenst

<p>Nem csupán fotóskollégánk a játékvezetői asszisztens is csávába került a Nyírkarász–Nagyhalász (3–3) megyei első osztályú futballmeccsen.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/megutottek-es-megrugtak/cn/szon-news-km_01-20081103-115116">A Tiszavasvári–Nagyhalász mérkőzés közben történtekről beszámoló írásunk <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

A szünetre még háromgólos előnnyel vonuló házigazdák néhány szurkolója ugyanis Kiss Géza segítőt pécézte ki magának – őt okolva azért, hogy sikerült szépíteni, majd később, az utolsó pillanatokban egyenlíteni a látogatóknak.

– A mérkőzés 70. percében, 3–1-es karászi vezetésnél egy előrevágott labdával kiugrott a halászi játékos, akit a kapus a 16-oson belül buktatott, egyértelműen tizenegyest kellett ítélni – merült a részletekbe Kiss Géza asszisztens. – A hazaiak lest reklamáltak az esetnél, a kapu mögötti részről egy szurkoló is be is lépett a pályára, akit még meg tudtak állítani. Miután a vendégek értékesítették a büntetőt, már több nyírkarászi drukker jött be, egyikük megütött és megrúgott!

Bementem a pályára, a játékvezető pedig magához kérte a rendezőket és közölte: amennyiben öt percen belül nem lesz rend, lefújja a mérkőzést. Nos, végül be lehetett fejezni a találkozót, más kérdés, aztán hallottam, hogy levonulást követően az öltözőben sem volt teljes a nyugalom...

Kapcsolódó cikkek:

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!