szon-sportoldal

2011.11.16. 11:19

A középpályán lenne az igazi

Mészáros Márk fél gyerekkorát Nyíregyházán töltötte nagyszüleinél.

Mészáros Márk fél gyerekkorát Nyíregyházán töltötte nagyszüleinél.Miként arról már beszámoltunk, szombaton döntetlennel zárta soros bajnokiját a Nyíregyháza Spartacus. A nyíregyháziak a Szusza Ferenc Stadionban léptek pályára, és a csapatból Mészáros Márk egykori társai ellen játszott.

- Mindig jó érzés a Megyeri úton pályára lépni, szombaton is jó pár egykori társam ellen fociztam, egy kicsit tudtunk is nosztalgiázni - pillantott vissza Mészáros.

A csapat érdeke az első

Márk Diósgyőrben kezdte pályafutását, tizennégy esztendősen került Újpestre, ahol tizenhárom élvonalbeli mérkőzésén egy gól szerzett. Ezt követően Pápán folytatta, itt szintén tizenháromszor játszott az NB I-ben és ugyancsak egyszer volt eredményes. Három év után kölcsönjátékosként a REAC-hoz került, innen tavaly télen ment vissza Pápára, majd a tavaszi szezonban már kazincbarcikai színekben rúgta a labdát. Aztán jött Nyíregyháza, a város pedig nem volt ismeretlen számára, hiszen édesanyja nyíregyházi, nagyszülei is itt élnek.

- Gyerekkoromban nagyon sokat voltam Nyíregyházán, így ismert és kedvelt helyre kerültem. A csapat körüli gondokat leszámítva jól is érzem magam – tudatta a játékos.

A szimpatikus focista eredeti posztja balhátvéd, de játszott már belső védőt és bal oldali középpályást is.

- Leginkább a középpályás posztot kedvelem, igaz itt nem sok lehetőséget adott a mester. Természetesen bárhova állít, igyekszem maximálisan megoldani a feladatomat, hiszen a csapat érdeke az első - vallott Márk.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!