szon-sportoldal

2012.01.31. 11:58

Ónodi Dávid Pozsonyban futott egyéni csúcsot

A Nyírsuli sprintere a szlovák fővárosban érte el élete eddigi legjobb fedett pályás eredményét.

A Nyírsuli sprintere a szlovák fővárosban érte el élete eddigi legjobb fedett pályás eredményét.Most már hivatalosan is bejelentették, hogy a Puskás Ferenc Stadion szoborkertjében összeszerelt, sátortetős atlétikai pálya olyannyira balesetveszélyes, hogy elmaradnak a megszokott fedett pályás országos bajnokságok. Így aztán a komoly megmérettetésre vágyó atléták Pozyonyban és Bécsben kereshetnek maguknak versenyzési lehetőséget.

Így tett a Nyírsuli két sportolója is, Ónodi Dávid és Palásti Luca is, akik ott volt a szlovák fővárosban megrendezett Elan Meetingen. Széles Imre tanítványai közül a sprinter Ónodi Dávid 60 méteren, a nagyon erős mezőnyben 6.95 másodperces eredménnyel a hetedik legjobb idővel került be a fináléba, ahol 6.88-as egyéni rekordot futva végül a negyedik lett. Palásti Luca a női 400 méter legfiatalabb versenyzőjeként 59.11 másodpercet teljesített, ezzel megnyerte időfutamát, összesítésben pedig a 11. helyen zárt. A tervek szerint a két versenyző legközelebb február 11-én Bécsben lép fel.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!