szon-sportoldal

2012.02.01. 19:38

Az ózdi találkozó tanulságai

Bartha Dénes edzőmeccseket szeretne még játszani a bajnoki rajt előtt.

Bartha Dénes edzőmeccseket szeretne még játszani a bajnoki rajt előtt.Nem olyan egyszerű összehozni egy edzőmecs-cset – ezen kesergett szerdán Bartha Dénes, a Nyíregyházi KSK Nyír-Komplett NB I. B-s férfi kézilabdázóinak mestere. Azok a csapatok, akik alkalmasak lennének a bajnoki rajtra készülő nyíregyháziak tesztelésére, már lekötötték az edzőmérkőzéseiket. Még romániai ellenfelet is próbáltak szerezni a megyeszékhelyiek, sikertelenül.

Ami fix, az a vasárnapi nyírbátori torna, addig azonban még nagyon szeretne egy csütörtöki, vagy pénteki találkozót Bartha Dénes.

Hétfőn Ózdon játszott a csapat, és végül ötgólos vereséget szenvedett a borsodiaktól.

– Foghíjasan utaztunk a mérkőzésre, amelynek azért volt hasznosítható tapasztalata. Kocsis, Tóth és Varga távozásával a hatosfalunk súlytalanabb lett, így a nyitott védekezést gyakoroltuk, amiben a szünet után már sok biztató jel volt. A támadójátéknál a kontrázás nem jött be, beállós nélkül pedig csak amolyan improvizatív játékot produkáltunk. Sajnos, az ózdiak picit előrébb járnak tőlünk – így Bartha Dénes.

A meccsekre valóban nagy szükség lenne, hiszen a jövő hét végén folytatódik a bajnokság. Ráadásul a vasárnapra tervezett nyitány előbbre került, Tarnavölgyiék már jövő pénteken fogadják az egrieket.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!