szon-sportoldal

2012.04.21. 20:36

A hajrában törtek meg Törökszentmiklósón

A NYKSK-Nyír-Komplett NB I B-s férfi kézilabdacsapata két hetes bajnoki szünet után lépett pályára – Törökszentmiklósón.

A NYKSK-Nyír-Komplett NB I B-s férfi kézilabdacsapata két hetes bajnoki szünet után lépett pályára – Törökszentmiklósón. A hazaiak megadták a módját a mérkőzésnek: telt ház, meglehetősen forró hangulat fogadta a vendégeket. Mindennek dacára az első félidőben végig a nyírségiek vezettek, a házigazdák három másodpeerccel a szünet előtt szűkítették egy gólra a különbséget.

A nyíregyháziak a pihenőt követően is sokáig tartották előnyüket, az utolsó negyedórában azonban a fáradság jelei mutatkoztak: egyre több hiba csúszott a játékba, nem sikerült pontosan befejezni a támadásokat, mindeközben a Törökszentmiklós védekezése feljavult, amihez hozzájárult a sikeres kapuscsere. Ennek eredményeként az 53. percben – először a találkozó során – hátrányba került az NYKSK, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei legénység a hajrában is jobban koncentrált, így kicsikarta a győzelmet.

NB I., férfi

Törökszentmiklós–NYKSK-Nyír-Komplett 28–25 (15–16)

Törökszentmiklós, 350 néző, v: Kisfalvi, Péli

Nyíregyháza: Gadnai A. – Horváth Sz. 2, Tarnavölgyi 7, Kanurics 3, Erdős Z., Bursac 5/1, Vasas Gy. 3. Csere: Oross A. (kapus), Dancs M., Kovács Á. 2, Szűcs B. 3, Vasas T. Edző: . Kiállítások: 4, illetve 6 perc. Hétméteresek: 6/5, illetve 1/1.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!