szon-sportoldal

2012.05.14. 12:01

Bartha Krisztián: a legjobbat a legjobbkor!

Bartha Krisztián mesterhármassal járult hozzá az ismét listavezető Nagyszekeres győzelméhez a  rangadón.

Bartha Krisztián mesterhármassal járult hozzá az ismét listavezető Nagyszekeres győzelméhez a  rangadón.Ez idáig nem zengtek dicshimnuszt Bartha Krisztiánról – szombaton viszont imába foglalhatták nevét. Legalábbis Nagyszekeresen. A harminc éves futballista mesterhármassal villantott a megyei első osztály csúcsrangadóján, amelyen a keleti végen székelő házigazda 4–3-ra legyűrte a – listavezetőként érkező – Nyírmadát. Noha a vendégcsapatban Németh Attila is nagyot domborított, a támadó ugyancsak háromszor köszönt be, eme produkció is kevésnek bizonyult az üdvösséghez.

A történetet még cifrábbá teszi, hogy az „eredetileg” jobb oldali középpályásként bevethető Bartha Krisztiánt előrevezényelte a szekeresi stáb, majd az összecsapás közben visszarendelték, emiatt azonban cseppet sem zavartatta magát.

– Taktikai megfontolásból az utóbbi két bajnoki meccsen csatárként kezdtem: nem volt idegen ez a poszt sem számomra, régebben játszottam elől – taglalta Bartha Krisztián, akinek dukált a vállveregetés a lefújást követően. – Nem gondoltam, hogy ilyen jól sül el a dolog. Természetesen roppant örülök mindennek, annál is inkább, mert a szezon egyik, ha nem a legfontosabb mérkőzésén jött ki a lépés. Előzetesen azzal is elégedett lettem volna, ha a győzelemhez jó futballal járulok hozzá, hisz nem mostanában volt, amikor utoljára háromszor is betaláltam egy meccsen. Általában egy-egy gólt szoktam „elpötyögtetni”: az érdekes az egészben az, hogy a második félidőben visszamentem eredeti helyemre, a középpályára, és úgy szereztem további két gólt. Persze, a csapattársaim nagyban segítettek, ugyanakkor talán nem túlzás kijelenteni:, pályafutásom eddigi legjobb teljesítményét nyújtottam.

Nos, az immár tizenhárom gólnál tartó Bartha Krisztián hathatós közreműködésnek köszönhetően újfent a tabella tetejéte rakétázott a Nagyszekeres, előnye két pont a második Madával szemben.

–  Most már kimondhatjuk, innen nem szabad elbukni a bajnoki címét! – szögezte le a szekeresi labdarúgó. – Ismét a saját kezünkbe vettük a sorsunkat, remélem, nem adjuk lejjebb. Lassan túljutunk a rangadókon, habár éppen a következő, Balkány elleni meccs még húzósnak ígérkezik, amelyből nyilván a legtöbbet akarjuk kihozni.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!