szon-sportoldal

2012.06.13. 19:46

Bajban a Balkány: húsz büntetőpont levonás

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság Fellebbviteli Bizottság megváltoztatva a versenybizottság korábbi határozatát megállapította, hogy a balkányi Gondor István a tavaszi idény nyolc mérkőzésén – érvényes sportorvosi engedély nélkül – jogosulatlanul szerepelt.

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság Fellebbviteli Bizottság megváltoztatva a versenybizottság korábbi határozatát megállapította, hogy a balkányi Gondor István a tavaszi idény nyolc mérkőzésén – érvényes sportorvosi engedély nélkül – jogosulatlanul szerepelt.Ennek következtében a megyei első osztályú futballcsapatot húsz büntetőpont levonásával sújtották, így a tabella negyedik helyéről a tizenharmadikra esett vissza.

A baj nem jár egyedül, Farkas Béla egyébiránt jól teljesítő együttese az ominózus döntés miatt kieső pozícióba zuhant, jóllehet az utolsó fordulóban még elkerülheti a búcsút. Ehhez viszont hazai pályán feltétlenül nyerni kell a Tiszavasvári ellen, miközben a rivális Mátészalka és Nagyhalász páros vereségéért is szükséges szorítania...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!