szon-sportoldal

2013.03.08. 11:02

A pont nélküli sereghajtó lesz Vargáék vendége

Nyíregyháza - A papírforma szerint ennek simának kell lennie. Vasárnap este a bujtosi csarnokban a Hajdúböszörmény lesz a Nyíregyházi Kézilabda Klub vendége.

Nyíregyháza - A papírforma szerint ennek simának kell lennie. Vasárnap este a bujtosi csarnokban a Hajdúböszörmény lesz a Nyíregyházi Kézilabda Klub vendége. Az NB I.B-és férfi kézilabda bajnokság Keleti-csoportjában a nyíregyháziak a negyedik helyen, a hajdúságiak sereghajtóként várják az újabb fordulót. Bartha Dénes együttese legutóbb a listavezető Törökszentmiklósnál vizitált, és bár jól játszott, vereséget szenvedett. A böszörményeik szintén kikaptak a vendég hajdúnánásiaktól, ám számukra nem szokatlan ez, hiszen eddig nem sikerült pontot szerezniük, mind a tizenhárom bajnokin alul maradtak. A két együttes legutóbbi, hajdúböszörményi meccsén Vasas Györgyék 29-20-ra nyertek. Sérült nincs a hazaiaknál, így amennyiben megismétlik a törökszentmiklósi teljesítményüket, akkor biztosan szerezhetik meg a győzelmet.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!