szon-sportoldal

2013.04.09. 10:19

„Megismételt” meccs Kállóban

Szabolcs-SzatmárBereg -  Vajon miért nem lepődtünk meg, hogy kedden esett az eső? Mindazonáltal szerdán aligha lesz akadálya, hogy letudják a labdarúgó Magyar Kupa megyei selejtező negyedik fordulóját.

Szabolcs-SzatmárBereg -  Vajon miért nem lepődtünk meg, hogy kedden esett az eső? Mindazonáltal szerdán aligha lesz akadálya, hogy letudják a labdarúgó Magyar Kupa megyei selejtező negyedik fordulóját. Ha már egy hete ennél sokkal rosszabb feltételek mellett lejátszották a harmadik kör valamennyi mérkőzést, ami az adott időben nem kis bravúrnak számított – ezúttal is „lemehet” minden meccs.

Akadnak egészen izgalmas pillanatokkal kecsegtető összecsapások: szinte borítékolható, hogy a megyei másodosztályban szereplő Terem – bátorligeti otthonában – akár meleg pillanatokat is átélhet az NB III-as Tiszakanyár. A hazaiak ugyanis az utóbbi két esztendőben valóságos kupaspecialistává léptek elő. A sors furcsa fintora, hogy a vasárnap játszott Nagykálló–Nyírkarász megyei első osztályú bajnokit követően a felek hétközben ismét „összefutnak” és a továbbjutásért küzdenek. A küzdelem egyébként is élesedik, az április 17-én esedékes ötödik fordulóban már az országos főtáblára jutás lesz a tét.

KM-KT

Labdarúgás: Magyar Kupa

Megyei selejtező, 4. forduló, a szerdai párosítás (kezdés: 16)

Tuzsér–Baktalórántháza, Mátészalka–Várda SE, Terem–Tiszakanyár, Nyírgyulaj–Nagyecsed, Szakoly–Nyírbátor, Tiszavasvári–Tiszalök, Kemecse–Ibrány, Nagykálló–Nyírkarász, Szatmárcseke–Szatmár Unió FC, Kisvarsány–Tisztaberek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!