szon-sportoldal

2015.03.12. 13:08

A RE-flex tizenhárom díja a táncos elődöntőn

Hajdúböszörmény, Nyíregyháza - A Magyar Látványtánc Sportszövetség a múlt hétvégén rendezte meg a hajdúböszörményi területi versenyét.

Hajdúböszörmény, Nyíregyháza - A Magyar Látványtánc Sportszövetség a múlt hétvégén rendezte meg a hajdúböszörményi területi versenyét. A kvalifikációs megmérettetésen különböző kategóriákban összesen 160 produkciót láthatott a zsűri, mely a nyíregyházi RE-flex Moderntánc Stúdió 47 növendékének teljesítményét összesen tíz arany, illetve ezüst éremmel, valamint 3 különdíjjal ismerte el.

– A zsűri véleménye nagyon pozitív volt, visszaigazolás a munkánkról – mondta el lapunknak Rácz Erika, a táncstúdió vezetője és koreográfusa, majd hozzátette: bár bíztak a jó szereplésben, mégis meglepte őket a „díjeső”, hiszen a táncosok fele most vett részt az első versenyén. A folytatás májusban a budapesti döntőn, ahonnan a legjobbak jogot szereznek arra, hogy részt vegyenek a Látványtánc Európa-bajnokságon. A cél mi más is lehetne, mint az, hogy a RE-flex tehetséges táncosai ott is bizonyíthassanak.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!