szon-sportoldal

2015.11.16. 10:34

Apagy: háromból kettő

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Asztalitenisz csapatbajnokságok: Mindhárom NB-s csapata idegenbeli megyei rangadót vívott az Apagynak, és ebből kettőt meg is nyertek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Asztalitenisz csapatbajnokságok: Mindhárom NB-s csapata idegenbeli megyei rangadót vívott az Apagynak, és ebből kettőt meg is nyertek.

NB I, férfi

Gödöllői EAC–Nyírbátori ASE 13–5

Az egyébként is jobb felkészültségű játékosokból álló csapat ellen a szerencsével is hadilábon állt a Nyírbátor. Győztek: Sallai 2, Bánhidi, Molnár D., Tóth G. 1-1.

NB I, női

NAC Túróczy Nyíregyháza–ASE Orosháza 5–13

Rendkívül szorosan alakultak a mérkőzések, és ezekből rendre a listavezető, bajnokesélyes orosháziak jöttek ki jobban. Az egész mezőny legeredményesebb játékosa, Fülöp Szilvia ezen a bajnokin veszítette el egyéni veretlenségét. Gy.: Fülöp Sz. 3, Tarsoly és a Tarsoly, Fülöp Sz. páros 1-1.

NB II, férfi

Nyírbátori ASE II–Apagy SE 2–16

A vendég apagyiak magabiztosan érvényesítették a papírformát. Gy.: Kiss Zs. 2, illetve Nagy B., Hodász 4-4, Poór T., Fodor I. 3-3, a Hodász, Nagy B. és a Fodor I., Poór T. páros 1-1.

Gödöllői EAC II–Nyírmadai ISE 8–10

Nagy csatában született meg a nyírmadaiak első őszi győzelme. Gy.: Paszternák, Pacuk P. 3-3, Szabó S. 2, Nagy A. és a Pacuk P., Paszternák páros 1-1.

Szerencs VSE–Nyírmadai ISE 11–7

Az elején meglépett a szerencsi csapat, 0–6-ról kapaszkodott a nyírmadai csapat, de ekkora hátrányt már nem tudott ledolgozni. Gy.: Szabó S., Pacuk P. 3-3, Paszternák 1.

Eötvös DPSE Orosháza–Vásárosnaményi SZSE 13–5

A bajnokesélyes két kiemelkedő tudású játékosa ellen nem tudtak meccset nyerni a naményiak, így csak a tisztes eredmény elérésére maradt esély. Gy.: Sztoj, Mágocsi 2-2, Tuckanjuk 1.

NB III

Trió-Maxi-Szacsa Nyíregyháza ASE–Apagy SE II 12–6

A sportszerű megyei rangadón ilyen különbséggel is megérdemelten nyert a hazai csapat, amely ezzel a sikerével újonc létére a második helyen zárja az őszi szezont. Gy.: Németh T., Joó Z. 4-4, Szák, Zolcsák, a Németh T., Zolcsák és a Joó Z., Szák páros 1-1, illetve Vakály J., Nyikos R., Kiss Z. 2-2.

Fehérgyarmati VSE–Vámospércsi ASE 9–9

A megerősített, kellemetlen stílusban játszó vendégcsapat ellen fordulatos mérkőzést vívtak a gyarmatiak, és közelebb álltak a győzelemhez. Gy.: Bartha M. 4, Orosz A. 2, Balogh A., Garda I. és a Garda I., Orosz A. páros 1-1.

Várda ASE–Útfestők-Apagy SE III 5–13

A papírforma érvényesült. Gy.: Pokol P. 2, Újvári, Márföldi, ifj. Varga P. 1-1, illetve Fodor G., Szűcs A. 4-4, Zachár 2, Németh F. 2/1, a Fodor G., Szűcs A. és a Zachár, Budai P. páros 1-1.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!