szon-sportoldal

2015.11.19. 11:16

Fatum-Nyíregyháza - Most már villantani kell!

Nyíregyháza - Pénteken hazai pályán a TFSE lesz az ellenfél, vasárnap Újpesten lép pályára a Fatum-Nyíregyháza.

Nyíregyháza - Pénteken hazai pályán a TFSE lesz az ellenfél, vasárnap Újpesten lép pályára a Fatum-Nyíregyháza.Dupla erőfeszítést igényel a hét végi menetrend. A Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata pénteken (kezdés: 18 óra) a TFSE-t fogadja a Bem-iskola csarnokában, míg vasárnap az UTE vendégeként lép színre. A dolgok jelen állása szerint egyik mérkőzés rázósabbnak ígérkezik a másiknál: egyelőre mindkét gárdát előkelőbb helyen jegyzik a tabellán. Jóllehet, a TFSE csak hajszálnyival előzi a nyolcadik házigazdát – az Újpest viszont a harmadik helyen tanyázik, ami sejtetni engedi a feladat nehézségi fokát.

– Nincs mese, a hazai meccset meg kell nyerni, az Újpest ellen pedig olyan teljesítményt szeretnék látni, amivel a társaság visszanyeri hitét, önbizalmát, magyarul megmondva, hogy bebizonyítja, igen is, tud jól jászani – adta ki az ukázt a soros feladatokra vonatkozóan Kőhalmi Richárd, a Fatum-Nyíregyháza szakvezetője. – A TF a nyáron teljesen átalakult, a keret meggyengült, ettől függetlenül természetesen nem lehet lebecsülni, miként egyik csapatot sem a mezőnyben. Különösen nem nekünk, az őszi teljesítményünk alapján egész egyszerűen nem vagyunk abban a helyzetben, hogy bárkivel szemben fölényeskedjünk.

 

KM-KT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!