szon-sportoldal

2016.01.07. 10:15

Új bajnokot avattak Nyírtéten

Nyírtét, Apagy - A fiatalon, tragikus körülmények között elhunyt Szmolka Csabára emlékeztek a nyírtéti és apagyi asztaliteniszezők.

Nyírtét, Apagy - A fiatalon, tragikus körülmények között elhunyt Szmolka Csabára emlékeztek a nyírtéti és apagyi asztaliteniszezők.

A korábbi játékostársak valamint a jelenlegi apagyi és nyírtéti asztaliteniszezők részvételével rendezték meg Nyírtéten a Szmolka Csaba-emlékversenyt, immár másodszor. Révész Dezső polgármester megnyitó beszédében a fiatalon elhunyt sportembert méltatta, majd három kategóriában kezdetét vette a viadal.

A kiemelt kategória előző évi győztese, az apagyi Fodor Géza a negyeddöntőben búcsúzott, így új bajnokot avattak, aki a szintén apa​gyi Poór Tibor lett, meggyőző, magabiztos teljesítményt nyújtva. A megyei bajnokságban szereplők között a nyírtéti Garad József diadalmaskodott, míg Fodor Géza párosban, Király Ferenc oldalán javított, és végzett az élen.

2. Szmolka Csaba-emlékverseny

A nyírtéti viadal eredményei

Kiemelt kategória: 1. Poór Tibor (Apagy SE), 2. Zachár Sándor (Útfestők-Apagy SE), 3. Kiss Zoltán és Benga András (mindkettő Apagy SE).

Megyei kategória: 1. Garad József (Nyírtéti KSE), 2. Oszlánszki Zoltán (Apagy SE), 3. Gulyás András (Nyírtéti KSE) és Hanustyák Csaba (Apagy SE).

Páros: 1. Fodor Géza, Király Ferenc (Útfestők-Apagy SE), 2. Bodrogi Ferenc, Hanustyák Csaba (Apagy SE), 3. Poór Tibor, Pintye Miklós (Apagy SE) és Bocz János, Soós Tamás (Nyírtéti KSE).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!