szon-sportoldal

2016.04.02. 14:11

A Nyírbátor legfontosabb fellépése következik

Nyírbátor - A nyírbátoriak az évadból hátralévő időszak talán legfontosabb mérkőzésén lépnek pályára Füzesabonyban.

Nyírbátor - A nyírbátoriak az évadból hátralévő időszak talán legfontosabb mérkőzésén lépnek pályára Füzesabonyban.

Elkoptatott a sorsdöntő jelző, mindazonáltal a Nyírbátor NB I B-s férfi kézilabdacsapata számára valóban a szezon egyik, sőt, a hátralévő időszakot tekintve minden bizonnyal a legfontosabb fellépés következik. A Váczi-legénység szombaton Füzesabonyban szerepel, ahol a kiesés megúszásáért hajtó együttesek esnek egymásnak. A nyírségiek többszörös helyzeti előnyben vannak: egyfelől a kilencedik, azaz bennmaradást érő pozícióban tanyáznak, másfelől hét ponttal előzik meg a táblázaton tizenharmadik házigazdát. Nem nehéz kikalkulálni, a győzelem szinte garantálná, hogy a vendégek megkapaszkodnak, egyben csaknem halálos ítélet lenne a hazaiak számára.

– Senkit nem akarok megsérteni, elég legyen annyi: nagyon nagy gondjaink vannak, kész csoda, ha táblázaton elfoglalt helyezésünk – érzékeltette Váczi Sándor, a Nyírbátor edzője, hogy nem minden a soros meccs körül forog...

– Elmegyünk, játszunk, de semmit nem tudok garantálni. Optimális esetben komolyan reménykedhetnénk, ettől viszont távol állunk. Meg vagyunk fertőzve a kézilabdával, ez bizonyos emberek szerencséje... Ha már ott leszünk a pályán, az önbecsülésünkért játszunk, és persze valamennyien tisztában vagyunk azzal, mit érne, ha kedvező eredményt érnénk el.

KM-KT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!