szon-sportoldal

2016.04.26. 13:25

Nyírbátor - Ezt egyszerűen el kell felejteni

Nyírbátor - A vereség ellenére a Nyírbátor sorsa továbbra is saját kezében van.

Nyírbátor - A vereség ellenére a Nyírbátor sorsa továbbra is saját kezében van.

Váczi Sándor előre megmondta. Mármint azt, hogy meleg lesz a vége a Nyírbátor NB I B-s férfi kézilabdacsapat számára. Kiváltképp, hogy az Aragó-Törökszentmiklós otthonában kikapott a gárda. Igaz, még mindig bennmaradást érő helyen táboroznak a nyírségiek, ugyanakkor nyakukra „mászott” az őket legyőző házigazda, másrészt a szombati összecsapáson tapasztalt hitehagyott játék sem éppen biztató...

– Akartak a srácok, de valójában semmi nem ment – taglalta Váczi Sándor, a Nyírbátor edzője. – Ezt a meccset egyszerűen el kell felejteni. Annál is inkább, mert minden szezonban akad egy-egy mérkőzés, amelyen az egész társaság betlizik, na ez ilyen volt. Azért megjegyzem, az ellenfél keretében hat szerb játékos szerepelt, ami sokat elárul a lehetőségek közötti különbségről. Történt, ami történt, a sorsunk továbbra is a mi kezünkben van. Azt mondom, az Orosháza és a Füzesabony már elszállt, egy csapatot viszont még meg előznünk a végén, A lényeg, hogy a hátralévő három fordulóban saját erőből próbáljuk kicsikarni bennmaradást, ez lenne a szerencsés, ne másoktól függjünk a hajrában.

KM-KT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!