szon-sportoldal

2016.04.18. 16:55

Nyírbátori FC - Addig-addig csordogált a meccs, míg kikaptak

Nyírbátor - Tállyai vereségével némileg magára engedte egyik riválisát a Nyírbátori FC NB III-as futballcsapata.

Nyírbátor - Tállyai vereségével némileg magára engedte egyik riválisát a Nyírbátori FC NB III-as futballcsapata.

Minimum a döntetlenben bízott a Nyírbátori FC, hogy az NB III Keleti csoportjának tabelláján mögötte elhelyezkedő házigazdája, a Tállya ne tudja szűkíteni a csapatok közötti hétpontos távolságot. Végül a borsodiak nyertek 2–1-re.

– A védekezésből indultunk ki, azért is, mert a tállyai pályán nehéz kezdeményező futballt bemutatni – mondta az NYFC egymást követő második vereségéről Márton István edző. – Még így is voltak kecsegtető kontratámadásaink, de nem tudtuk őket befejezni. Csordogált a mérkőzés, amikor a hazaiak egy oldalszabadrúgást követően kihasználták az egyéni hibánkat, hiába hívtuk fel az ilyen szituációk veszélyességére a figyelmet. Utána fölénybe kerültünk, de megkaptuk a második gólt, ami után már csak szépítenünk sikerült. Elemeztük az okokat, és arra jutottunk, a kiesőhelytől nyolc pontra eltávolodva néhányan kényelmessé váltak, de íme itt a bizonyíték, nem szabad még hátradőlnünk. Illetve a védelem tengelyéből nagyon hiányzott Szilágyi Krisztián és Ambrusz Árpád, utóbbi a meccset megelőző napon dőlt ki a sorból.​

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!