szon-sportoldal

2016.04.12. 09:42

Ünneplés helyett helycsere a tabella élén

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Rangadót játszottak Mátészalkán a megyei asztalitenisz csapatbajnokságban.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Rangadót játszottak Mátészalkán a megyei asztalitenisz csapatbajnokságban.

Az Apagy SE IV-es csapatának legutóbbi botlásával és mostani szabadnapjával nagy esélyhez jutott a záhonyi csapat, amely úgy utazott a bajnoki címre szintén esélyes Mátészalkai MTK otthonába, hogy győzelme esetén bebiztosítja elsőségét a megyei férfi csapatbajnokságban.

Ennek megfelelően a záhonyiak nagy szurkolótáborral érkeztek Szalkára, és a színvonalas mérkőzésen 6–6-ig fej fej mellett haladtak a felek. Ezt követően azonban csak a hazaiak nyertek mérkőzést, így magabiztosan nyerték a rangadót, pontszámban beérték a záhonyiakat, átvették a tabellán a vezetést, és két fordulóval a vége előtt közelebb kerültek a bajnoki címhez.

Megyei csapatbajnokság

24. forduló

Mátészalkai MTK–Záhonyi VSC 12–6

Győztek: Damasiewich N. 4, Hegedűs T., Hudák I. 3-3, Varga S. 2/1, a Hudák I., Lukács B. páros 1, illetve Petró L. 3, Sütő L. 1, ifj. Petró L. 3/1, a Petró L., Sütő L. páros 1.

ATC Nagykálló–Nyírbátori ASE III 14–4

Gy.: Tisza B. 4, Mészáros A., Hriczu 3-3, Papp S. 2, a Hriczu, Mészáros S. és a Tisza B., Mészáros A. páros 1-1, illetve Veress A., Farkas V. 2-2.

Kék SE–Nyírpazony SE 15–3

Gy.: Csiszár L. 4, Pásztor T. 3, László J. 2, Tóth T., Szőllősi B. 2/2-2/2, a Tóth T., Csiszár L. és a Szőllősi B., Pásztor T. páros 1-1, illetve Lippai Cs. 2, Járosi 1.

Fehérgyarmati VSE II–Necc-Eissmann SE 17 -1

Gy.: Bodó Á., Kereszti, Szim 4-4, Szabó L. 3, a Kereszti, Szabó L. és a Bodó Á., Szim páros 1-1, illetve Kujbus 1.

Ajak SE–Trió-Maxi-Szacsa Nyíregyháza SE II 14–4

Gy.: Filep T., Pálfi Cs., Spekker L. 3-3, Szabó J. 2/2, Varga F. 2/1, a Szabó J., Varga F. és a Filep T., Pálfi Cs. páros 1-1, illetve Király Cs. 4.

Vitka SE–Nyírtét KSE 8–10

Gy.: Orosz F. 4, Bányász Zs. 2, Lakatos Sz. és a Bányász Zs., Lakatos Sz. páros 1-1, illetve Gyulai L. 3, Mráz, Soós T., Garad 2-2, a Soós T., Garad páros 1.

Szabadnapos: Apagy SE IV

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!