szon-sportoldal

2016.11.19. 13:23

Most kell valami okosat kitalálni!

Tiszavasvári - A kecskemétiek ellen olyan játékra törekszik a Tiszavasvári, amivel meghálálnák a közönség kitartását.

Tiszavasvári - A kecskemétiek ellen olyan játékra törekszik a Tiszavasvári, amivel meghálálnák a közönség kitartását.

Olyan butaság eszébe sem jut senkinek Tiszavasváriban, hogy a KTE-Kisokos elleni NB I. B-s férfi kézilabda bajnoki előtt a vereségről agyaljon. Sokkal inkább azon töri fejét a szabolcsi stáb, miként törhetne borsot a vasárnap (kezdés: 18 óra) esedékes hazai fellépésen a Kecskemét orra alá. Naná, hisz a házigazda régen, a második forduló óta „éhezi” az újabb sikert. Más kérdés, a hatodik helyen állomásozó vendégek meglehetősen erősnek tűnnek...

– Az élmezőnyhöz tartozó csapatot fogadunk hétvégén – közölte Türk Ferenc, a Tiszavasvári játékos-edzője. – A legutóbb elszenvedett vereség kicsit a kedvünket szegte, de ahogy ígértük a kezdetekkor, valamennyi mérkőzésen minden erőnkkel azon leszünk, hogy a közönségünket kiszolgáljuk. A hazai meccseken minden alkalommal nagy segítséget jelent számunkra a szurkolók jelenléte, akik jó néhányan idegenbe is elkísérnek minket! Remélem a játékunkkal ezt meg tudjuk hálálni nekik.

KM-KT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!