szon-sportoldal

2017.02.16. 08:39

Személyesen kért elnézést

Újfehértó, Nyírkarász - Kiss Tamás borzasztóan sajnálja, hogy sérülést okozott a nyírkarászi játékosnak.

Újfehértó, Nyírkarász - Kiss Tamás borzasztóan sajnálja, hogy sérülést okozott a nyírkarászi játékosnak.

Ha valakiről, Kiss Tamásról senki nem feltételezhet rossz szándékot. A sport viszont már csak olyan, hogy bármikor megtörténhet a baj... Miként az Újfehértón, a Nyírkarász elleni megyei futsal bajnoki mérkőzésen. Ahogy arról hírt adtunk, az egyébként roppant sportszerű hétfő esti találkozó 33. percében, 2–2-es állásnál a hazaiak kulcsembere szerencsétlenül ütközött (szándékosság gyanúja még csak fel sem merült...) Molnár Andrással, hogy a vendégjátékost mentő szállította el. A karászi titán, aki „főállásban” a nagypályás ifjúsági legénység kapusa, ezúttal a mezőnyben szerepelt, ráadásul gólt szerzett az ominózus meccsen – bokatörést szenvedett. Az eset után a két együttes tagjai már képtelenek voltak a játékra koncentrálni, így közös megegyezéssel nem folytatódott tovább a meccs.

A szenvedő alany mellett leginkább a huszonkilencedik születésnapját éppen aznap ünneplő Kiss Tamás rázta meg az eset. Az újfehértói kulcsember (a megye kettes futballcsapat játékos-edzője...) kedden személyesen látogatta meg az időközben megműtött Molnár Andrást, elnézést kérve, egyben kifejezve együttérzését.

– Borzasztóan sajnálom, ami történt! – közölte Kiss Tamás. – Természetesen mielőbbi felépülést kívánok innen is a srácnak, akivel tisztáztuk a történteket. Életemben nem okoztam komoly sérülést senkinek, kiállítva is csak egyszer voltam, akkor is azért, mert a labda elé álltam, a szabadrúgás elvégzésnek késleltetésért kaptam pirosat. Mindig sportszerű játékra törekedtem, eszembe sem jutott soha, hogy bárkinek problémát okozzak a pályán.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!