SZON Sziréna

2017.10.22. 14:40

Prostitúción értek egy kemecsei nőt Nyíregyházán – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. október 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. október 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai értek tetten egy 23 éves kemecsei nőt október 21-én este Nyíregyházán, aki anyagi ellenszolgáltatásért kínálta szexuális szolgáltatásait. A nő tevékenységét tiltott övezetben, a szükséges egészségügyi okmányok megléte nélkül végezte. A rendőrök tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt a nőt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrősének munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő 44 éves kemecsei lakost október 21-én Nyírbogdányban. A rendőrök megállapították, hogy a férfit a szabálysértési hatóság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy 34 éves román állampolgár október 21-én 15 órakor. A rendőrök a férfit ellenőrizték és megállapították, hogy az ukrán hatóságok a férfi elfogása érdekében nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A rendőrök a körözött külföldi férfi elfogták és bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!