Újfehértó hírei

2014.04.28. 11:51

Négy év alatt hat milliárd forint érkezett Újfehértóra

Újfehértó - A hétfői, városnapi ünnepségen dr. Simon Miklós, a térség országgyűlési képviselője a méltató szavak mellett érdekes adatokkal is szolgált.

Újfehértó - A hétfői, városnapi ünnepségen dr. Simon Miklós, a térség országgyűlési képviselője a méltató szavak mellett érdekes adatokkal is szolgált. A Helytörténeti Gyűjteményben tárlatmegnyitóval kezdődött a városnap hétfő reggel. Azt követően Vitéz Tóth Lajos repülő alezredes domborművét koszorúzták meg, mely alkalomból Szelestey Gyula nyugalmazott főiskolai docens vázolta a Druminak becézett pilóta életpályáját. A felújítás alatt álló Zajti Ferenc Kulturális Központ Színháztermében Nagy Sándor polgármester azt fejtegette, hogy miért jó és érdemes Újfehértón élni.

Dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő kijelentette: „Az utóbbi négy év alatt hat milliárd forint érkezett a városba. Többek között óvoda, bölcsőde és piac épült, megújult a főtér, a templom, a városháza, a művelődési ház, a kollégium és a rendőrörs, tovább épül a szennyvízhálózat és a belvízelvezető-rendszer”. A Zajti Ferenc közművelődési díjat az idén Gál Ferencné kapta, aki pontosan 30 éve könyvtáros, a helyi közművelődési élet motorja.

KM-LTL

Bővebben a Kelet-Magyarország 2014. április 29-i, keddi számában és a KELET.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!