Helyi közélet

2018.12.21. 11:55

Rossz napjuk volt a jogsi nélkül vezetőknek - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. december 20-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. december 20-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. december 20-án Gelénes külterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfi járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll. Az egyenruhások a 42 éves debreceni lakost a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. december 20-án Hodász belterületén ellenőriztek egy gépkocsival közlekedő férfit. Az intézkedés alatt kiderült, hogy a 17 éves kántorjánosi lakos vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá a Mátészalkai Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában