Nagyvilág

2012.12.03. 16:29

Elkábította és megerőszakolta párját

Rendszeresen megerőszakolta álmában párját a fiúja. A lány semmit nem sejtett, de a férfi fényképeket készített beteges perverzitásáról.

Rendszeresen megerőszakolta álmában párját a fiúja. A lány semmit nem sejtett, de a férfi fényképeket készített beteges perverzitásáról. A Nottinghamben élő, 27 éves Naomi Hampson nem is sejtette, hogy párja éjszakánkét elkábította és mialatt ő eszméletlen volt, rendszeresen meg is erőszakolta. Előfordult, hogy parókát rakott fejére, körmeit kifestette és úgy esett a nőnek. A férfi ráadásul jó pár fényképet is készített beteges cselekedetéről, amit számítógépén tárolt. Naomi csak akkor tudta meg barátja sötét titkát, amikor a rendőrség házkutatáson járt náluk.

Rémisztő. Ha a hatóságok nem jönnek rá, sohasem derül ki, hogy miket tett velem. Mocskosnak érzem magam és sebezhetőnek. Felfoghatatlan, hogy egy ilyen emberrel éltem együtt – mondta a rendőrségen a döbbent a lány. Naomi barátja, Robert Fryer, aki egy helyi rendőr fia, állítólag egy furcsa betegségben, az úgynevezett „alvó hercegnő” szindrómában szenved. Nyolc évet kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!