Sport

2013.02.12. 10:44

A végén a döntetlen is elég volt a kupasikerhez

A szatmári sakkbarátok idén első alkalommal Tisztaberken találkoztak és a település ismét nagyszerű házigazdának bizonyult.

A szatmári sakkbarátok idén első alkalommal Tisztaberken találkoztak és a település ismét nagyszerű házigazdának bizonyult. A Berek Kupán felvonuló hat együttes tagjai változatos, izgalmas partikat váltottak egymással. A végső győzelemért küzdő két csapat az utolsó fordulóban találkozott – a döntetlen a Szatmártibernek kedvezett... Különdíjat kapott, mint a „sakk barátja Nagy Gábor és Oroszi István. A sakkbarátok köre legközelebb vasárnap, 9 órától ülnek asztalhoz, mégpedig a hagyományos Bagoly Kupán.

Berek Kupa

Végeredmény: 1.Szatmártiber 16,5 pont (a csapat tagjai: Bartha Gábor, Tukacs László, Balogh Ferenc, Oroszi István), 2.Túrricse SE I. 15, 3.Tisztaberek Kisebbség I. 13, 4.Túristvándi KSE 8, 5.Tisztaberek Kisebbség II. 5, 6.Túrricse SE II. 2,5.

Tábladíjak: 1.táblán: Bartha Gábor (Szatmártiber) 4,5 pont. 2.táblán: Garda János (Túrricse I.) 3,5 pont. 3.táblán: Balogh Ferenc (Szatmártiber) 5 pont. 4.táblán:i fj.Garda Endre (Túrricse SE I.) 5 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!