Nyíregyháza hírei

2012.12.12. 15:37

Megégett egy családi ház tetőszerkezete Nyíregyházán

Nyíregyháza - Újkistelekiszőlőbe igyekeztek a Katasztrófavédelem tűzoltó egységei szerda délután, ahonnan lakástüzet jelentettek be.

Nyíregyháza - Újkistelekiszőlőbe igyekeztek a Katasztrófavédelem tűzoltó egységei szerda délután, ahonnan lakástüzet jelentettek be.A Szüret utcai kárhelyre érkezve egy nagy alapterületű családi ház tetőzete lángolt, amit a tűzoltók nagyon körültekintően oltottak el. Arra is vigyáztak, nehogy az oltáshoz használt víz eláztassa a falakat, csak annyit locsoltak a tetőre, ami el is fojtotta a tüzet. A házban egy fiatalasszony tartózkodott két kisgyermekkel, ők a szabadban töltötték az oltás ideje alatt az időt.

A beavatkozás után az E.ON szakemberei és a rendőrök is külön eljárást indítottak, aminek részeként a tűzben megsérült vezeték szakaszt levágták a hálózatról. Az anyagi kár nagyságát úgy lehet megítélni, hogy a ház megrongálódott, de lakható maradt. Személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!