szon-sportoldal

2011.10.22. 20:10

Nem engedték bevenni a sümegi várat

<span style="font-size: medium;">Röplabda - Ez sajnos nem úgy sűlt el, a fárasztó portyáról vereséggel ért majd haza a Nyíregyházi FRK NB I. -es férfi röplabda csapata. Bugyi József együtteséből végül hiányzott a két rutinos játékos, Pampuch és Horváth.

Röplabda - Ez sajnos nem úgy sűlt el, a fárasztó portyáról vereséggel ért majd haza a Nyíregyházi FRK NB I. -es férfi röplabda csapata. Bugyi József együtteséből végül hiányzott a két rutinos játékos, Pampuch és Horváth. Az eddig nyeretlen sümegiek hozták az első két szettet, ezt követően ugyan még szépíteni tudtak a nyírségiek, ám a negyedik etapot újfent a hazaik nyerték.Miként arról Bugyi Józzef beszámolt, a vereségben benne voltak a vendégek, akik tartalékosan sajnos gyengén játszottak, ám a játékvezetők igencsak hazai pályát teremtettek a sümegiek számára.

Sümeg-NYFRK 3:1 ( 22, 17, -20, 19)

Sümeg, 100 néző, v.: Pőcze, Farkas. NYFRK: Bugyi, Szilágyi, Berkes, Ádám, Szabó, Tolnai. Csere: Hubicska. Játékosedző: Bugyi József.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!