Megye I.

2020.09.26. 19:05

Öt perc alatt lerendezte magát a Gyulaj

A labdarúgó megyei I. osztály szombati eredményei.

Csenger-Mándok 3-3 (1-2)

Csenger, néző, v.: Gergely.

Csenger: Stef – Polácsek, Margitics (Katona), Zsiga, Péter, Lengyel (Bakó), Antal, Balogh, Nagy (Gaál), Osváth ) Csorvási, Makay. Edző: Barcsay István.

Mándok: Lovász – Maroda (Bacsó), Lakatos (Szabó), Katona, Lusánszki, Törtei, Györe, Baglyos, Dallos, Erős, Elek.Edző: Dancs Attila.

Gól: Osváth, Nagy, Antal, illetve Katona, Baglyos, Gyüre.

Barcsay István: – Gólgazdag mérkőzésen igazságos döntetlen. Úgy gondolom, hogy mezőnyben a második félidőben az ellenfél felé kerekedtünk, csak nem sikerült a helyzeteinket kihasználni. Gratulálok a fiúk teljesítményéhez.

Dancs Attila: – Hajtós meccset le tudtuk volna zárni, ha három kettőnél be tudjuk passzolni üres kapuba három méterről a labdát.

Nyírmeggyes-Ibrány 2-1 (1-0)

Nyírmeggyes, 150 néző, v.: Lipcsei.

Nyírmeggyes: Tóth – Szántó, Nagy, Török G., Szondi, Nógrádi (Rézműves), Scheibli (Batizi-Pócsi), Pálvölgyi, Gózner, Török Is., Török S.Edző: Körmös Miklós.

Ibrány: Kopasz – Csáki, Linzenbold, Jeddi, Lakatos, Gergely, Pápa Sz. (Kovács), Kiss (Pápa S.), Somogyi (Haburcsák), Szőllősi (Szabó), Nagy. .Edző: Kiss Tamás.

Gól: Török G., Pálvölgyi, illetve Nagy. Ifi: 2-3.

Körmös Miklós: – Már az első félidőben el kellett volna dönteni a mérkőzést a javunkra. A második félidőben, egy ajándék tizenegyessel jött vissza az Ibrány. A kilencvenedik percben dobbant a meggyesi szív, és javunkra fordítottuk a meccset. Gratulálok a srácoknak.

Kiss Tamás: – Első félidőben, gyenge játék után a másodikban már rászolgáltunk volna a döntetlen.

Nagyecsed-Nyírgyulaj 4-3 (3-1)

Nagyecsed, 150 néző, v.: Kosztyu.

Nagyecsed: Makó – Szabó, Zámbó, Marinas (Nyíregyházi), Bulyáki K. (Bulyáki A.), Müller, Kóka, Erdős, Bernáth, Angyal (Jóni), Madzin. Edző: Siti Ferenc.

Nyírgyulaj: Oláh – Kiss, Phrakonkham, Buka, Kovács, Haburcsák (Varga), Mezei (Orosz), Vass, Gömze, Terdik, Pócsi. Edző: Lukács Tibor.

Gól: Madzin, Marinas, Angyal, illetve Buka (öngól), Gömze, Terdik, Haburcsák. Kiállítva: Zámbó (92.perc) illetve Gömze (90.perc). Ifi: 2-5.

Siti Ferenc: – Az első félidőben, kompakt volt a játékunk, a másodikban érthetetlenül engedtük az ellenfélnek, hogy hozzászóljon a mérkőzéshez. Az viszont az ő dicséretük, hogy éltek a lehetőséggel. Összességében megérdemelt győzelem egy jó csapat ellen.

Lukács Tibor: – Az első félidőben öt perc alatt lerendeztük magunkat, a többi pedig már csak történelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában