Helyi közélet

2015.09.05. 11:19

Megkérdeztük: Te hol strandoltál az idén nyáron?

Nyíregyháza - <span class="namen">Kubancsik Nelly</span> így válaszolt: – Én a magyar tengerben, a Balatonban fürdőztem a vakáció alatt. Hazatérve a nyaralásból többször jártam a sóstói élményfürdőben és a parkfürdőben is. Amikor kicsit beborult az ég és esőt jósolt a rádió, akkor sem fújtunk visszavonulót! 

Nyíregyháza - Kubancsik Nelly így válaszolt: – Én a magyar tengerben, a Balatonban fürdőztem a vakáció alatt. Hazatérve a nyaralásból többször jártam a sóstói élményfürdőben és a parkfürdőben is. Amikor kicsit beborult az ég és esőt jósolt a rádió, akkor sem fújtunk visszavonulót! Buzsik Fanni a barátjával és az édesanyjával ugrott fejest az élményekbe. – Nagy kedvencünk az élményfürdő, jó volt a medencékben lubickolni, amikor tűzött a nap. Persze, nem csak strandolást tartogatott a vakáció, kirándultam Tokajban, bicikliztem Sóstón, libegőn is ültem… – mesélte Fanni.

Mátyás Anita sem unatkozott. – Nagyon jól éreztem magam a kisvárdai Várfürdőben és a nyírbátori Sárkány Fürdőben is.

Az apagyi Láposi Barbara az idén nem sokat strandolt. – Nyár elején a Balatonra mentünk, ahol ért egy kis baleset a vízi csúszdán. Azután kerültem a fürdőzést, inkább fesztiválokra jártam.

Erdei Tamás a szabad vizekre szavaz. – A medencés strandok túl mesterkéltek, én egy fákkal körülvett tóparton sokkal jobban érzem magam – árulta el.

Oláh Zsuzsanna egész nyáron lázasan készült a nyelvvizsgájára. – Gyakran magammal vittem a tételeket a strandra, és napozás közben vagy az árnyékban hűsölve is tanultam.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában