Nyíregyháza hírei

2014.05.26. 13:25

Felborult egy BMW Felsősima és Kálmánháza között

Felsősima - Árokba borult és tetejére fordulva állt meg egy személyautó hétfő kora délután Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Felsősima és Kálmánháza közti úton, az M3-as autópálya mellett.

Felsősima - Árokba borult és tetejére fordulva állt meg egy személyautó hétfő kora délután Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Felsősima és Kálmánháza közti úton, az M3-as autópálya mellett. A helyszínre a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat riasztották. A balesetben két ember könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították adta közre a katasztrófavédelem sajtószolgálata.

A helyszíni információ szerint a gépkocsi Felsősima irányából tartott Kálmánháza felé, és a 47-es km szelvénynél egy erősen jobbra ívelő kanyarban az autó jobb oldala lefuthatott az aszfaltról a kavicsos padkára, és amikor a sofőr korrigálni próbált túlkormányzottá vált a jármű, és a baloldali füves padkán sodródott tovább, amíg egy kivágott fa tuskója meg nem akasztotta és akkor felborult.

A rendőrség eljárást indított a körülmények vizsgálatára, a műszaki mentéshez riasztott tűzoltók az útra lógó járművet felállították és áramtalanították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!