Nagyvilág

2012.11.26. 11:54

DVD lejátszót akart lopni, meghalt

Halálos kimenetelű bolti lopásról ritkán hallani, a lithoniai Walmart áruház egyik biztonsági embere azonban nem kegyelmezett a szarkának.

Halálos kimenetelű bolti lopásról ritkán hallani, a lithoniai Walmart áruház egyik biztonsági embere azonban nem kegyelmezett a szarkának. Egy középkorú férfi két DVD lejátszót akart ellopni a Walmart egyik üzletéből, de egy biztonsági őr az áruház két másik munkatársának segítségével üldözőbe vette. A parkolóban el is csípték, majd a földre teperték. Amikor a rendőrség a helyszínre érkezett, az alkalmazottak még mindig a férfin voltak.

Csattant a bilincs és leszálltak az akkor már semmire sem reagáló férfiről, akinek az orrából és szájából is folyt a vér. A kórházba szállítás közben sem tért már magához a férfi, csak a halál beálltát tudták megállapítani az orvosok. Az áruházlánc szóvivője, Dianna Gee arról tájékoztatta a helyi sajtót, hogy mindenben együtt működnek a hatóságokkal.

Egyetlen egy termék sem érhet annyit, mint egy emberélet – mondta a nő, aki nagyon sajnálja a történteket. – Még nem minden körülmény tisztázott, de mindent megteszünk, hogy tisztázzuk a tényeket – fogalmazott. Az előzetes nyomozás szerint a férfi halálát a biztonsági őr okozhatta, akit azóta eltávolítottak munkahelyéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!