Előadás

2020.01.26. 19:27

Hogyan nevezzelek?

Vincent és Anne az Adolphe nevet szánják gyermeküknek, ez pedig feszültséget kelt.

Sztárok a színpadon

Kellemes családi-baráti vacsora egy párizsi lakás nappalijában. A házigazda tanár házaspár, Pierre és Élisabeth (Kálid Artúr és Verebes Linda), az asszony luxusingatlan-ügynök bátyja, Vincent (Simon Kornél) és annak bájos várandós felesége, Anne (Molnár Gyöngyi), valamint egy gyerekkori barát, a harsonás Claude (Pál Tamás).

Fény derül a titokra Vincent és Anne gyermeket várnak. Az est jó hangulata egészen addig tart, amíg szóba nem kerül, hogy hogyan fogják szólítani a jövevényt.

Vincenték ugyanis az Adolphe nevet szánják a kisfiúnak, a választott név pedig komoly feszültségeket okoz a társaság tagjai számára, és olyan titkokra derül fény, hogy mindenkinek leesik az álla...

A Hogyan nevezzelek? című vígjátékot a Belvárosi Színház előadásában láthatja a nyíregyházi Váci Mihály Kulturális Központ közönsége február 21-én, pénteken 18 órától. A darabot Schlanger András állította színpadra. A történet filmváltozata 2012-ben két César-díjat is besöpört, a komoly kérdéseket is feszegető vígjáték az egyik legsikeresebb francia film lett.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában