boon-sportoldal

2008.04.04. 21:05

Ha mindent beleadnak, akkor…

<p>A férfi NB I/B-s kosárlabda bajnokságokban megyei csapatainak is parkettre lépnek: a Phoneix hazai pályán, míg a MISI-DKSK idegenben próbál szerencsét.</p>

Női NB I/B, 16. forduló

OSC - Miskolci Sportiskola-DKSK (szombat, Budapest, 17.00.)
Stefánné Hegedűs Zsuzsa, edző: ,,Az elmúlt három hét szünet egyrészt jól is jött a csapatnak, meg nem is. Jó volt, mert készülhettek a gyerekek az érettségire. A tréningeken azonban így nem voltunk túl sokan. Tudjuk, hogy az OSC nem lesz könnyű ellenfél. Annak ellenére sem, hogy itthon megvertük őket. Most annyira nem vagyok bizakodó, de tudom, hogy a lányok mindent megtesznek a sikerért.” 

Férfi NB I/B rájátszás az 1-10. helyért, 5. forduló

Tiszaújvárosi Phoenix KK - Univerzal-Pack-Flextronics (vasárnap, Tiszaújváros, Sportcentrum, 18.00)

Szendrey Tibor, edző: ,,Ha mi egy Veszprémet meg tudtunk hazai pályán verni, akkor nem lehetne gond a Sárvár ellen sem. Hoznunk kell azt a formát, elszántságot, és akaraterőt, amit akkor mutattunk! Kellemetlen ellenféllel lesz dolgunk, akiknek kemény, és verekedő a stílusuk, ami amúgy eredményes. Ezen a héten kevesebben tréningeztünk, mint szoktunk, ugyanis Tóth beteg volt, míg Brunyánszkynak a térde fájt. A szívünket, lelkünket beleadjuk, akkor nem elehet baj. Külön öröm, hogy itthon csak a Debrecen vert meg eddig minket!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!