boon-sportoldal

2008.06.09. 19:22

Megyei I., megye II.: nincs újabb meccs

<p>A labdarúgó megyei I. osztály 33. fordulójában vihar miatt, az 54. percben, 0-0 állásnál félbeszakadt Bodroghalom – Cigánd, valamint a megyei II. osztály Keleti csoportjában, a 29. fordulóban ugyanezen a napon hasonló ok miatt az 50. percben 2-0-s hazai vezetésnél félbeszakadt Tállya – Tiszakarád meccsel kapcsolatban hozott döntést hétfőn este a B.-A.-Z. megyei Labdarúgó Szövetség verseny bizottsága.</p>

A döntés értelmében nem kell újrajátszani a mérkőzéseket, a pályán elért eredményt kell hivatalosnak tekinteni. Mint megtudtuk: a döntésben az is szerepet játszott, hogy a megye II. osztályú meccsnél, és a megye I-es bajnokinál sem befolyásolja döntően a csapatok helyezését az esetleges újrajátszás. Ugyanis a Tállya mindenképpen bajnok, a Tiszakarád pedig jövőre is a megyei II. osztály Keleti csoportjában folytathatja szereplését, míg a megyei I. osztályban azzal, hogy az Ózd a múlt hét végén győzött és bebiztosította bentmaradását az NB III-ban, az is eldőlt, hogy a megye I. osztályból az idén csak három csapat búcsúzik (kilétük már ismert: Varbó, Szirmabesenyő, Arnót) függetlenül attól, hogy milyen eredmény születne egy megismételt Bodroghalom – Cigánd találkozón.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!