Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.29. 12:21

Remekül döntöttek a szocialisták

<p>Miskolc - Tarolt a jókedv, dőltek a bábuk, játszva golyózták ki egymást az újságírók és a politikusok. <DIA width="850" height="630" alt="Bowling Kupa 2007."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Bowling_Kupa_2007_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Bowling Kupa 2007." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

A jobbnál jobb MSZP-s döntésekre ezen az estén a Fidesz politikusai is rábólintottak, sőt a nagy rivális, a Tipp újság csapata sem tudott akadályt gördíteni az Orosz Lajos vezette alakulat sikere elé. A szocialista fiúk tökéletesen kezelték golyóikat, így döntő fölénnyel nyerték meg a III. Megacity Bowling Kupát. A Miskolc Plázában megtartott hagyományos év végi politikus-média viadalon az ezüstös Tipp mögött a háromlyukú gömbökkel szintén barátságban lévő fideszes gárda állhatott a dobogó harmadik fokára, megelőzve a Gold FM rádió négyfős csapatát. A december 28-ai békés golyózáporból kivette még részét az Észak-Magyarország, a Szuperinfó, az Új Hírnök stábja és szponzorok együttese is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!