Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.08.29. 12:35

Visszatekintő: Triatlon rendőrszemmel

Tiszaújváros - Rendőri szempontból is kiválóra értékelhető a közelmúltban lezajlott Tiszaújvárosi Triatlon Nagyhét.

Tiszaújváros - Rendőri szempontból is kiválóra értékelhető a közelmúltban lezajlott Tiszaújvárosi Triatlon Nagyhét.Tiszaújváros életének immár elmaradhatatlan velejárójaként 2011. augusztus 06-án ismét elérkezett a már nemzetközileg is ismertté vált tiszaújvárosi Triatlon Nagyhét.

E jeles alkalomra ismét nagyszámban érkeztek bel- és külföldi turisták, de természetesen sok sportoló is a városba látogatott.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ez évben is kiemelt feladataként kezelte a rendezvény biztosítását, többször egyeztetett az önkormányzattal, illetve a társszervekkel annak érdekében, hogy a szórakozni, sportolni vágyók zavartalanul sportolhassanak, kikapcsolódhassanak.

Természetesen a sportversenyek biztosítása mellett, nagy figyelmet kellett fordítani a Triatlon Nagyhét alatt zajló kulturális és egyéb rendezvényekre is.

A lakosság, valamint az önkormányzat visszajelzései alapján a rendőrkapitányság jól helytállt. Ami a rendőri intézkedési mutatókat illeti a járőröknek csak kisebb szabálysértések miatt kellett intézkedniük, amelyek kiváltó oka az esetenkénti túlzott alkoholfogyasztás volt.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a jövőt tekintve, továbbra is kiemeltebb figyelmet kíván fordítani e jeles rendezvényre, annak érdekében, hogy a lakosság, valamint a városba látogatók nyugodt körülmények között sportolhassanak, szórakozhassanak.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!