Budapest hírei

2012.02.05. 09:51

Havazás - ORFK: a kamionok továbbra is csak Letenyénél léphetnek be Horvátországba

Budapest, 2012. február 5., vasárnap (MTI) – Továbbra is csak Letenyénél tudnak a kamionok és a nehézgépjárművek belépni Horvátországba, a személygépkocsi-forgalom viszont valamennyi átkelőnél zavartalan - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője vasárnap reggel az MTI-t.

Budapest, 2012. február 5., vasárnap (MTI) – Továbbra is csak Letenyénél tudnak a kamionok és a nehézgépjárművek belépni Horvátországba, a személygépkocsi-forgalom viszont valamennyi átkelőnél zavartalan - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője vasárnap reggel az MTI-t.Garamvölgyi László közlése szerint Magyarország déli, horvát határszakaszánál - Letenye kivételével - minden átkelőt lezártak a kamionok elől a horvátok az ottani hóhelyzet miatt. Személygépkocsival azonban továbbra is át lehet kelni valamennyi átkelőnél – fűzte hozzá.

Az ORFK szóvivőjének tájékoztatása szerint a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Lónya időszakos határátkelőhelyet vasárnap reggel azért nem tudták megnyitni, mert a szolgálatba érkező határőrök Barabás település közelében a nagy hóban elakadtak, ezért műszaki mentést kértek. Ha a hóakadályból kiszabadultak, és elérik szolgálati helyüket, megnyitják a reggel az nyolc óráig nyitva tartó átkelőt.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!