Helyi közélet

2015.05.14. 14:44

Baleset történt Rohod és Nyírmada között

Rohod, Nyírmada - Közúti közlekedési baleset történt 2015. május 14-én 13 óra 45 perc körüli időben a 4107-es számú úton, Rohod és Nyírmada között.

Rohod, Nyírmada - Közúti közlekedési baleset történt 2015. május 14-én 13 óra 45 perc körüli időben a 4107-es számú úton, Rohod és Nyírmada között. Eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi összeütközött. Az elsődleges adatok szerint a baleset következtében egy személy megsérült.

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat a 41-es számú főútra terelik – adott tájékoztatást a rendőrség sajtószolgálata.

A RENDŐRSÉG KÖZLEMÉNYE

20:10: A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 16 óra 30 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad.Közúti közlekedési baleset történt 2015. május 14-én 13 óra 45 perc körüli időben a 4107-es számú úton, Rohod és Nyírmada között. Eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi összeütközött. Az elsődleges adatok szerint a baleset következtében egy személy súlyos sérüléseket szenvedett.A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 16 óra 30 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad.


14:34: A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat a 41-es számú főútra terelik.Közúti közlekedési baleset történt 2015. május 14-én 13 óra 45 perc körüli időben a 4107-es számú úton, Rohod és Nyírmada között. Eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi összeütközött. Az elsődleges adatok szerint a baleset következtében egy személy megsérült.

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat a 41-es számú főútra terelik.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

A KATASZTRÓFAVÉDELEM KÖZLEMÉNYE

Összeütközött két gépkocsi a Rohod és Nyírmada közötti útszakaszon. Baktalórántházáról a katasztrófavédelmi őrs tűzoltói perceken belül a helyszínre értek, a járműveket áramtalanították. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították. Az útszakaszt teljesen lezárták, a 41-es főút felé lehet kerülni.- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában