Bulvár, celeb

2008.10.18. 15:44

Jack Nicholson Viagrát szed

<p>A sztár csak akkor használja a csodapirulát, ha egyszerre több nővel van dolga.</p>

Jack Nicolson mindig is nagy nőcsábász hírében állt. Nem véletlen, hogy a Maxim magazin beválasztotta őt minden idők tíz legnagyobb szexlegendája közé. A sztárnak tizenéves kora óta mozgalmas a szerelmi élete: öt feleségétől összesen hat gyermeke született, de a pletykák szerint eddig több mint kétezer hölggyel volt dolga.

A színész 71 éves kora ellenére még mindig aktív szexuális életet él, és ezt bátran fel is vállalja. – Be kell vallanom, hogy nem jövök zavarba, ha egy nő közeledik, hanem kihasználom az alkalmat. De nem a nyilvánosság előtt. A rivaldafény már nem nekem való ilyen szempontból. Ezeket a dolgokat inább megtartom magamnak – nyilatkozta a sztár a The Sunnak.

Nicholson őszintén mesélt arról is, hogy néha segítségre van szüksége az optimális hatás érdekében. – Bármilyen korosztállyal szívesen megosztom az ágyamat, sőt, akár több hölggyel is egyszerre. De akkor már Viagra is kell – vallotta be huncut mosollyal az arcán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!