Bulvár, celeb

2010.09.18. 10:54

Megbukott Lohan a bíróság által kiszabott drogteszten

<p>Lindsay Lohan amerikai színésznő pénteken megerősítette azokat a korábban megjelent híreket, hogy megbukott egy drogteszten. Ezzel megsértette a próbára bocsájtás feltételeit, és akár börtönbüntetésre is ítélhetik.</p>

A hírességekkel foglalkozó TMZ amerikai weboldal, valamint a People magazin jelentette először, hogy a 24 éves színésznő megbukott a bíróság által megkövetelt drogteszten. A lapok információi szerint a múlthéten bukott le, egy kokainteszten. Lohan később Twitter oldalán megerősítette, hogy nem sikerült egy drogtesztje, és közölte, hogy kész megjelenni a bíróság előtt.

Harminc napra lecsukhatják

Lohan-t augusztus elején engedték szabadon egy Los Angeles-i börtönből, ahol 13 napot töltött le a rá kiszabott három hónapos börtönbüntetéséből, majd az ellene hozott ítéletnek megfelelően egy rehabilitációs klinikára szállították. A próbára bocsájtás feltételei között szerepelt, hogy rendszeres, heti többszöri drogtesztnek kell alávetnie magát. A bíró akkor harminc napos börtönnel fenyegette meg Lohant, a próbára bocsájtás feltételinek minden egyes megszegéséért.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!