Bulvár, celeb

2017.07.06. 12:41

Itt a nyár, Kiss Ramóna bikinire vetkőzött - De vajon megvan a köldöke?

Megérkezett a nyár legjobban várt fotója: Kiss Ramóna bikinire vetkőzött. De mi ebben a nagy szám? Nos, <a href="/photoshop-baki-miatt-cikizik-kiss-ramonat-de-tenyleg-photoshop-baki-lenne-errol-vitazik-most-a-net/3418977" target="_blank">mint korábban írtunk róla</a>, egy vélhetően Photoshop baki miatt egy fotóról eltűnt Ramóna köldöke - de tényleg Photoshop baki volt? Egy biztos, volt nincs, kerestük mi is sok helyen, de se a spájzban, sem a szennyestartóban nem leltük a zoknik között - Kisvárda fölött sem jelent meg az égen, <a href="/ket-nap-vilagitott-az-egen-kisvarda-folott/3540745" target="_blank">pedig arrafelé mostanság sok furcsaságot látni</a>. Akadtak, akik megkockáztatták: Ramónának soha nem is volt köldöke!

Megérkezett a nyár legjobban várt fotója: Kiss Ramóna bikinire vetkőzött. De mi ebben a nagy szám? Nos, mint korábban írtunk róla, egy vélhetően Photoshop baki miatt egy fotóról eltűnt Ramóna köldöke - de tényleg Photoshop baki volt? Egy biztos, volt nincs, kerestük mi is sok helyen, de se a spájzban, sem a szennyestartóban nem leltük a zoknik között - Kisvárda fölött sem jelent meg az égen, pedig arrafelé mostanság sok furcsaságot látni. Akadtak, akik megkockáztatták: Ramónának soha nem is volt köldöke!

Ami persze elég meredek dolog, de ki tudja. Most viszont fellélegezhetünk, Ramóna lőtt egy bikinis fotót, és végre pontot tehetünk a nagy kérdésre. Íme.

De nézzük meg közelebbről.

Hm.

Ráközelítettünk még jobban, elég Mézga családos, emzéperikszes lett az eredmény.

Nos. Nem vagyunk meggyőzve.

Forrás: blikk.hu

[poll id="1444"]


A Playboy Man of the Year "múzsa" kategóriájában jelölték Kiss Ramónát. Ennek örömére megosztott magáról egy szexi fotót Ramóna, de azóta is hatalmas photoshop bakija miatt cikizik a kommentelők. De tényleg photoshop bakiról van szó?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!