Bulvár, celeb

2018.04.05. 11:10

Kelemen Anna nem szégyenlős, de egy tabu bizony nála is van (18+)

Létezik tabu Kelemen Anna számára? Komolyan? Hisz a közösségi oldalain merészebbnél merészebb fotókkal lepi meg követit, korábban hír volt róla (és nem is titkolta), hogy <a href="/figyelj-penzert-mindig-jo-kelemen-anna-nem-csinal-titkot-belole-hogy-a-neten-arulja-magat-18/3660728" target="_blank">az interneten árulta a testét</a>, sőt, <a href="/botrany-kelemen-anna-olyan-videot-toltott-fel-amit-a-youtube-pikk-pakk-torolt/3664301" target="_blank">még a Youtube is letiltotta</a>, mert kvázi önkielégítést végzett egy megosztott videón, miközben a fantáziáiról mesél nézőinek.

Létezik tabu Kelemen Anna számára? Komolyan? Hisz a közösségi oldalain merészebbnél merészebb fotókkal lepi meg követit, korábban hír volt róla (és nem is titkolta), hogy az interneten árulta a testét, sőt, még a Youtube is letiltotta, mert kvázi önkielégítést végzett egy megosztott videón, miközben a fantáziáiról mesél nézőinek.

" data-instgrm-version="8">

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés,

Nos, kiderült, hogy bizony még Annácska számára is létezik tabu - ezt egy televíziós forgatás alkalmával árulta el. Szerinte az, ha meztelen képet posztol magáról közel sem annyira intim, mintha a szeretteiről, a családjáról tenne fel képeket, vagy ha például megállás nélkül egy nyaralásáról posztolgatná a fotókat. Szerinte ez az igazi intimszféra, amihez senkinek semmi köze.

" data-instgrm-version="8">

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés,

Forrás: blikk.hu


[related-post post_id="3664301"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!