Bulvár, celeb

2018.10.03. 14:02

Videó: Titokzatos, kórházban megjelenő árnylény viszi el a betegek lelkét? Íme 10 megdöbbentő történettel rendelkező fotó

Maradjunk annyiban, hogy egyik-másik kép garantáltan rémálmokat okoz, ha egyáltalán el tudsz majd aludni tőlük. A kórházban felbukkanó titokzatos árnylény például okozhat egy-két ilyen álmatlan éjszakát.

Maradjunk annyiban, hogy egyik-másik kép garantáltan rémálmokat okoz, ha egyáltalán el tudsz majd aludni tőlük. A kórházban felbukkanó titokzatos árnylény például okozhat egy-két ilyen álmatlan éjszakát.

Visszatérve a kórházi lényhez az egyik kommentelő a videónál megosztotta a saját élményét a kórházban felbukkanó ijesztő lényekkel kapcsolatban. Álljon itt az ő beszámolója:

Én szintén egy kórházi fekvő beteg osztályon dolgozom, ahol sajnos sokan el is hunynak. De sokszor a haldoklók látnak egy fekete kalapos embert, akitől nagyon félnek. A legutóbbi esetben a nénim csak annyit mondott, hogy "nem szereti, mert egy szélhámos". A néni a minap sajnos tényleg meghalt, de ez még egy hónapja volt. Aztán volt aki azt kiabálta, hogy bele akar mászni a szájába az éjszaka közepén valami nő. Egyébként eddig több jelenség is volt az osztályon. Az egyik leggyakoribb a fekete kalapos, aki miután megjelenik, valaki hamarosan meghal. A másik egy nő, akiről még nem tudok sokat, de tőle is félni szoktak. Valamint van egy játékos kisfiúnk is. Ő az elmondások szerint nem rossz szándékú, ám valahogy mégis csak a haldoklók látják. Eleinte én is szkeptikus voltam. Hogy biztos csak egymástól hallják a betegek. De ők soha sem találkoztak egymással és mégis ugyanazt látják. Éjszakánként olyan hajnal kettőtől négyig én is szoktam észlelni a fekete kalapost néha, de csak a szemem sarkából. Először csak legyintettem, hogy biztos csak képzelődök, de mindig ugyanott volt. Napokig álldogált ott. Ez alatt meghalt két ember a mögötte lévő kórteremben és az utolsó nap még három körül láttam, de négy előtt egy kicsivel már nem. Ekkor benéztem a már üres kórterembe, hogy ott van-e, de nem láttam semmit. A munkatársam aznap éjszaka pont egy nagyon félős nő volt, szóval amikor megkérdezte tőlem, hogy miért néztem be oda inkább azt mondtam, hogy nem akarja tudni. Ezután mentünk, ugye szétnézni és akkor láttuk, hogy a kórteremben a néni, aki már napok óta nagyon rossz állapotban volt elhunyt. Azóta már nem áll a kórteremnél a kalapos.


[related-post post_id="3979626"]

[related-post post_id="3974595"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!