“Remélem a kölcsei kapusnak szobrot fognak állítani a körforgalomban”

“Remélem a kölcsei kapusnak szobrot fognak állítani a körforgalomban”
© Illusztráció: KM-archív
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Kelet-Magyarország csoportban Török István négy góllal jelezte a jánkmajtisiaknak, hogy jó vásárt csináltak vele. Szatmárcsekén volt hazai fordítás, kiállítások és balhé is. A daróciak élvezhetetlen meccsen maradtak alul.

Nyírcsaholy-Nagydobos 1-1 (0-0)

Nyírcsaholy, 100 néző, v.: Simon.

Nyírcsaholy: Gergely.(Kézi)- Szabó, Balogh, (Bégány), Botos, Petrohai L., (Kovács), Szimuly, Petrohai Gy., Magyari, Gergely, (Balogh), Mező, Csaholyi. Edző: Tóth Zoltán.

Nagydobos: Pindzsula.- Kontros, Murguly Cs., (Magyar), Bégány, Palotás, Paragh, Szatlószki, Szabó, (Nagy), Blanár, Murguly N., Biró. Edző: Borza László.

Gól: Botos.(11-esből). Kiállítva: Petrohai Gy. (23. perc), illetve Szatlószki (23. perc). Ifi: 11-1.

Tóth Zoltán: – Parázs hangulatú, jó iramú mérkőzésen jó eredmény született. Fel a fejjel megyünk tovább a szomszédvári rangadóra Nyírmeggyes ellen.

Borza László: – Paprikás hangulatú mérkőzésen igazságos döntetlen született. Mindkét csapat előtt adódtak kimaradt helyzetek.

Jánkmajtis-Terem 9-1 (5-1)

Jánkmajtis, 100 néző, v.: Maleskovits.

Jánkmajtis: Tóth.(Haklik)- Daru, Mikulka, (Imre), Puskás, (Tar), Bartha, (Balogh), Costea P., Török, Balogh, Kinál, Szabó, Costea G. Edző: Della Sándor.

Terem: Gergely.- Schmidt, (Bíró), Algács, (Szikszai), Csoba, Jéri, Orgován, Danó, Horváth, Farkas, Czumbul, (Szikszai), Botos. Edző: Képíró Dániel.

Gól: Török 4, Szabó, Puskás 2-2, Costea P., illetve Algács. Ifi: 4-2.

Della Sándor: – Az első hazai mérkőzés ráhangolás volt. Nem megbántás az ellenfélnek de örülünk, hogy így is korrekten kiálltak. Kívánok nekik sok sikert.

Képíró Dániel: – Ahogy nyilatkoztam már más célokért küzdünk mint Jánkmajtis. A jobbtól nem szégyen kikapni.

Milota-Beregdaróc 1-0 (1-0)

Milota, 50 néző, v.: Frindik.

Milota: Nyilas.- Burjász, Fejes M., Lukács, Rétfalvi, Fejes D., Rebryk, Delényi, (Imszticsei), Fóris, Bunna, (Lencskó), Fejes P. Edző: Elek László.

Beregdaróc: Ficze:- Deák Z., (Szalai), Pecherskyi, Szász, (Slyvka), Veress, Deák B., (Légrádi), Varga, Rózsa, Danku, (Margitics), Dávid, Ács. Edző: Baracsi Endre.

Gól: Delényi. Ifi: 2-2.

Elek László: – Az első félidőben jól játszott a csapat már ott le kellett volna zárni a mérkőzést. A második félidőben a vendégek felénk kerekedtek. Gratulálok a csapatnak a fontos győzelemhez.

Baracsi Endre: – Az történt ami az ősszel egy élvezhetetlen meccsen kikaptunk. Az akarással nem volt gond. A játékunk még nem állt össze. Egy mérkőzésen csak egyszer találjuk el a kaput akkor nem is kell csodálkozni, hogy nem lesz gól. Tragédia nincs, megyünk tovább.

Vámosoroszi-Nábrád 4-1 (2-1)

Vámosoroszi, 80 néző, v.:Balogh.

Vámosoroszi: Bodnár.- Bakó, (Somogyi T.), Somogyi, (Szaniszló), Szabó A., (Csatári), Rigó, Riskó, Baráth, Róka, (Kerekes), Molnár, (Kopor), Márton, Szabó T. Edző: Mikes Ferenc.

Nábrád: Horváth.- Balogh, Varga, Mercz, Tar, Kovács, Pintye, Tejfel, Pásztor, Sárai, Csákányóczki. (Piros). Edző: Végh András.

Gól: Szabó A., Szabó T., Molnár R. Ifi: 8-0.

Mikes Ferenc: – Döcögős játékkal magabiztos győzelem, ami nyitásnak nem is rossz.

Végh András: – Remek játékvezetés mellett, megérdemelt hazai győzelem született. A jövőre tekintve látok biztató jeleket a csapatomnál.

Szatmárcseke-Kocsord 2-1 (0-1)

Szatmárcseke, 100 néző, v.: Pokoracki.

Szatmárcseke: Nagy.- Kóczé, Banga, (Varga), Bandics, Algács, Hadadi, Horváth G., Császár, Mándi, Császár P., Botos. Edző: Hadadi Ferenc.

Kocsord: Mándi.- Horváth, Lakatos, Szabó D.,Bozsányi, Katona, (Jónás P.), Szabó Z., Fehér, (Jónás A, Horváth J), Sankó, Balogh, Dubrovszkij. Edző: Jónás Zsigmond.

Gól: Császár, Mándi, illetve Dobrovszkij. Kiállítva: Kóczé. (88. perc), illetve Horváth J. (80. perc). Ifi: 1-2.

Hadadi Ferenc: – Második félidei játékunk alapján megérdemelten fordítottuk meg a mérkőzést. A győzelmünk akár nagyobb arányú is lehetett volna. A kocsordi barátainknak jó étvágyat kíváűnunk!

Jónás Zsigmond: – Két gyengén játszó csapat. Volt kettős kiállítás ebből volt egy balhé. Szatmárcsekei nézők-Kocsord 2-1. A meccs vége botrányosra sikerült, több hazai néző volt a pályán, mint csekei játékos.

Kölcse-Nyírmeggyes 1-1 (0-0)

Kölcse, 80 néző, v.: Nagy.

Kölcse: Lutnanski.- Sütő, Gajdos, Barkaszi, Sukály, Baksa, Sztáraszta, Skunzyak, Tott, Szeles, Pál: Edző: Máté Imre.
Nyírmeggyes: Hajzer.- Balogh, Nagy, Török, Éles, Gózner, Rézműves, Takács, Batizi, Nemes, (Török), Drabik. Edző: Körmös Miklós.

Gól: Pál, illetve Török. Ifi: 0-3.

Máté Imre: – Reálisnak tartom a döntetlent, a fiúk küzdöttek. Voltak jó helyzetek, ugyanezt a mentalitást szeretném látni a fiúkon a továbbiakban is.

Körmös Miklós: – Remélem a kölcsei kapusnak szobrot fognak állítani a körforgalomban, a teljesítménye alapján. A második félidőben kiegyenlített volt a mérkőzés. Úgy érzem reális a döntetlen. Gratulálok az ifi csapatnak.Csenger.
SZON.HU


hirdetés