Helyi közélet

2010.09.13. 10:34

Íme a múlt hét legnézettebb videói a SZON-on!

<p>Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - Egy pofátlan üres-tele trükköt mutattunk be Önöknek. Halálos baleset történt Székelynél. Családi ház lángolt Kabaláson. Gyönyörű lányok mutatták meg bájaikat. Nézze meg a múlt hét eseményeit videókon!</p>


Kattintson a képekre, és nézze meg a múlt hét legnézettebb videóit a SZON-on!

A pofátlan üres-tele trükk!

 
 

Egy szemtelen kocsmai trükköt mutatunk be, amelyben mindössze egyetlen pohár mozdításával kell alapvetően megfordítanunk a poharak sorrendjét. Hogyan? Videónkból Ön is könnyedén elsajátíthatja!

 

Halálos baleset Székelynél

 
 

Átmenetileg teljesen lezárták a 4-es főutat szombaton Székely közelében, amikor egy tragikus végű közúti balesetet vizsgáltak.

 

Családi ház lángolt Kabaláson

 
 

Péntek este több járművel indultak a nyíregyházi hivatásos tűzoltók Kabalásra, ahol a jelzés szerint egy családi ház állt lángokban, egy gyermek pedig nem tudott kijönni.

 

Ildikó, vasárnap szépe

 
 

Sport és egészséges életmód! Ildikó ennek köszönheti tökéletes alakját. De úgy véli, olykor jólesik kicsit elcsábulni, és „bűnbe” esni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában