Debrecen hírei

2013.04.23. 11:17

Benedek Nikoletta ismét a pontozók kedvence volt

A hajdúsági bombázók remek formában mérettettek meg a Frey Classicon.

A hajdúsági bombázók remek formában mérettettek meg a Frey Classicon.A kiváló német testépítő világbajnokról elnevezett Andreas Frey meghívásos nemzetközi fitneszversenyen értek el kiemelkedő eredményeket hajdúsági hölgyek. A németországi Koblenz városában megrendezett verseny színvonalát jelzi, hogy csak azok a kidolgozott testű hölgyek léphettek pódiumra, akik előzőleg már valamelyik magasan jegyzett nemzetközi megmérettetésen sikeresek voltak. Európában a Frey Classic az amatőr, illetve félprofi versenyek közül az egyik legmagasabb pénzdíjazású viadal, ennek megfelelően a színvonal is mindig nagyon magas.

A szervezők idén először indítottak kategóriát női versenyzőknek Miss Shape elnevezéssel, ami talán erősebb mint a hagyományos bikini modell kategória, tehát elvárják a versenyzőktől az izmosabb, szálkásabb megjelenést. Ugyanakkor fontos ebben a kategóriában a nőies megjelenés, ezért van két forduló, egy bikinis és egy estélyi ruhás felvonulás.

A verseny egyértelmű legjobbja a debreceni Benedek Nikoletta lett, a Vida Fitness kiválósága mindkét fordulóban első helyen végzett a pontozóknál, így magabiztosan diadalmaskodott. Az összesített versenyben még egy debreceni hölgy került a fináléba, Oláh Vivien, a Cutler Gym versenyzője a negyedik helyen zárt, míg Suba Krisztina (Segner Fitness) a kilencedik helyen végzett.

A férfi testépítőknél Jenei István állt pódiumra, a debreceni Segner Fitness sportolója az értékes 6. helyet szerezte meg.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!