Sport

2015.10.16. 14:09

Kisvárda Master Good - Küzdelmet és győzelmet várnak

Kisvárda - A tavaly még élvonalbeli Dunaújvárost lája vendégül szombaton az NB II-es Kisvárda Master Good csapata.

Kisvárda - A tavaly még élvonalbeli Dunaújvárost lája vendégül szombaton az NB II-es Kisvárda Master Good csapata.

Húzzunk egy vonalat, felejtsük el mindazt, ami szerdán, a Békéscsaba elleni kupameccsen (1–2) történt, és emlékezzünk arra, hogy a bajnokságban milyen produkciói voltak a Kisvárda Master Goodnak, mielőtt a válogatott fellépései miatt beállt volna a szünet. Szombaton (kezdés 14.30-kor) jön a Dunaújváros, amely legutóbb az NB I-ben szerepelt, ám a kiesés ellenére is kitartott az Artner Tamás vezette szakmai stáb, valamint jó néhány játékosa mellett.

– Nem ragoztuk túl a szerdán történteket, de azt azért elmondtuk a csapatnak, hogy mi volt az, ami nem tetszett – vágott bele Soós Imre, a várdaiak vezetőedzője. – Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy elsősorban a küzdőszellem volt kifogásolható, de szombaton csak olyan játékosok lépnek pályára, akik képesek meghalni a sikerért.

Még a Mezőkövesd elleni meccs előtt adták ki a jelszót Várdán: onnantól kezdve csak a saját útját járja a csapat, kevésbé alkalmazkodva a mindenkori riválishoz. Így lesz ez most is?

– Így, de azért lelkileg könnyebb volt a helyzetünk Kövesden, hiszen nem számítottunk egyértelmű esélyesnek, az akkor szerzett győzelemmel az ott látott teljesítménnyel ugyanakkor felállítottunk magunk számára egy mércét – felelte a szakvezető. – Nagyon nehéz és küzdelmes meccs lesz, biztosra veszem, hogy nem lesz annyi gól, mint a legutóbbi, Budaörs elleni hazai meccsünkön, akár egy találat is dönthet. Nem tudok elképzelni mást, csak azt, hogy a mi javunkra.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország október 17-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!