Életstílus

2017.06.18. 16:00

Higiénikus, kényelmes és nagyon praktikus

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A klasszikus méretezés szerinti B kosár felett nagyon fontos, hogy sportolás során speciális melltartót viseljenek a hölgyek, ugyanis a mellben lévő rugalmas rostok és szalagos rendszerek megnyúlhatnak.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A klasszikus méretezés szerinti B kosár felett nagyon fontos, hogy sportolás során speciális melltartót viseljenek a hölgyek, ugyanis a mellben lévő rugalmas rostok és szalagos rendszerek megnyúlhatnak.Érdemes beszerezni egy minőségi sportmelltartót, hisz a megfelelő megtámasztásnak köszönhetően ki lehet védeni a fent említett problémát. A sportmelltartók különleges szövésüknek köszönhetően merevítők nélkül is erősen megtámasztják a mellet – írja az egészségkalauz.hu. Anyaguktól függően a verejtéket felszívják és/vagy elvezetik, így sokkal higiénikusabb és kellemesebb viseletet biztosítanak, ráadásul széles a pántjuk. A méret kiválasztásakor érdemes a termékek dobozán lévő erősségi skálát elolvasni – D kosárhoz már csak az extra erős tartást adó melltartó javasolt.

KM


A melltartó az egyik legfontosabb ruhadarab egy nő gardróbjában. Akármilyen hihetetlen, a fehérnemű hatással van nem csak a hangulatra de még az önbizalomra is. De mi az, amit tudnunk kell a viseléséről?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!